ویژیگیهای امام حسین (علیه السلام)در برزخ و رستاخیز
سلام بزرگواران مثل همیشه بابت تاخیر طولانی مدتم شرمنده ان شاالله با این پست بتونم این تاخیرم رو جبران کرده باشم
و از دوستانی که به بنده کامنتهایی گذاشته بودن از خیلی وقت پیش بنده ندیدمشون راستش امشب قسمت هرزنامه ها رو باز کردم اصلا نمیدونستم چنین چیزی هم هست هیچ وقت این نظرات رو بنده تو قسمت نظرات جدید نداشتم نمیدونم قضیه چی بوده از همه ی دوستانی که به وب بنده حقیر سر زدن و کامنت گذاشتن و بنده مشاهده نکردم اصلا نمیدونستم چنین چیزی هست معذرت می خوام ان شالله حلال کنن .
قلبا از دوستانی که زائر کربلا هستن التماس دعا دارم ما که مثل همیشه از پیاده روی اربعین جا ماندیم ما جاماندگان را نیز یادی کنین.
السلام علیک یا سید الشهدا (علیه السلام)
ویژگی جایگاه امام حسین (علیه السلام) در برزخ:
در روایت است که حسین (علیه السلام )در عالم برزخ در سمت راست عرش خدا است و از آنجا به شهادت گاه خویش که در آنجا در خاک غلطیده و به آنچه در آنجا روی داده و به اردوگاهش می نگرد و به زیارتگرانش می نگرد در حالی که آنان را میشناسد و نام هایش و نامهای نیاکانش را می داند و به درجه و جایگاه هر یک از آنان ، در پیشگاه پروردگار آگاه است .
و آنکس را که در سوگ او اشک میریزد می بیند و برای او از خدا آمرزش می خواهد و از پدران خویش می خواهد که برای آن سوگوار گریان ، از خداوند آمرزش می خواهند و می فرماید(ایها الباکی ! لو تعلم ما اعد الله لک لکان فرحک اکثر من جزعک : ای گرینده ! اگر میدانستی که خداوند چه پاداشهایی برای تو فراهم ساخته بی گمان شادمانی ات فزون تر از غم و سوگواریت بود ).
ان شاالله که ما که نیز جزء آمرزیده شده گان باشیم.
و اما ویژگی بعدی که:
ویژگی حسین علیه السلام در رستاخیز می باشد:
در روایت است که حسین علیه السلام را مجلسی در سایه سار عرش است که ویژگی ای شگفت دارد و آن اینکه اهل آن مجلس جملگی از اشک ریزندگان و زیارتگران حسین علیه السلام هستند که به سخنان او انس گرفته اند و از امان یافتگانند و آن هنگام که در آن مجلس نزد حسین علیه السلام گرد آمده اند همسران آنان از بهشت پیغام می فرستند که ما مشتاق دیدار شماییم ، ولی اهل آن مجلس از رفتن به بهشت سرباز میزنند و سخنان امام حسین علیه السلام و همنشینی با او را در برابر بهشت و نعمت های بهشتی بر می گزینند .
این مطالب برگفته از کتاب ( امام حسین علیه السلام این گونه بود ص 50 تالیف آیت الله حاج شیخ جعفر شوشتری)
- ۹۴/۰۹/۰۶
ان شاالله به زودی کربلا روزیتون
عاقبتتون بخیر به حق حضرت ابوتراب